Forside

Dansk design - Dansk håndværk - Dansk bygget

Black Polar Bear - Copenhagen - Denmark - Made by Dennis

Følg med på
Facebook
Følg med på
Instagram
Kontakt Viden Information

Bestilling


Du kan bestille et ur ved at trykke Her eller nederst på siden.  Efter du har sendt den mail retur, der kommer op på din skærm, modtager du en mail tilbage, hvori du kort skal svare på nogle spørgsmål og læse det med småt. Jeg bekræfter derefter din bestilling og fremsender derefter en faktura samt et kontonummer til din e-mail.

I e-mailen aftaler vi også nærmere ang. Leveringstid, og hvordan uret skal leveres til dig.


Betalingsfristen er 5 arbejdsdage fra ordrebekræftelse datoen. Er pengene ikke modtaget på den oplyste konto herefter, betragter jeg handlen som aflyst. Når indbetalingen er modtaget, starter fremstillingen af dit ur. Du vil få besked når dette sker, via mail. I mailen vil din faktura også være.


Der tages forbehold for sygdom, ferie og uforudsigelige forhindringer. Ved forekomst af disse vil kunden altid blive informeret om en evt. ny leveringstid. Kan varen ikke leveres inden for rimelig tid, vil kunden blive tilbudt 100% refundering af det indbetalte beløb og handlen er stoppet.

Bestilling og accept


En accept på en bestilling er bindende i det øjeblik der er udført en bankoverførsel. Der bygges/fremstilles kun ure på bestilling og mod en 50% forudbetaling af hele beløbet. De resterende 50% skal betales, når du modtager en mail samt en faktura på at uret er færdigt og klar til forsendelse. Når hele beløbet er modtaget og registreret på det medsendte kontonummer, vil uret blive sendt/leveret til dig.

Et bestilt ur byttes ikke og tages ikke retur. Den forventede leveringstid aftales ved bestillingen af uret. Leveringstiden beregnes fra modtagelsen datoen af de 50% forudbetaling.


Jeg har desværre ikke mulighed for at tage imod dankort, og jeg tager af sikkerhedsmæssige grunde ikke imod kontanter. Bankoverførelse er eneste mulighed pt.

Jeg driver et lille firma, en pludselig afbestilling uden forudbetaling vil derfor være et alt for stort tab for firmaet. Derfor byttes et bestilt ur heller ikke og tages ikke retur. Men netop fordi det er et lille firma, får dit ur min fulde opmærksomhed, og du kan være sikker på, at du får dit bestilte og betalte produkt!


Levering/forsendelse


Levering foregår via Post Danmark.

Pakkenummer fremsendes via mail, så du kan følge pakken via denne side

Alle forsendelser bliver sendt direkte til den adresse du oplyser, og du får besked via mail eller sms når pakken er sendt.

Alle priser er inkl. moms. Fri levering med Post Danmarks pakkepost i hele Danmark


Du kan kontakte mig på telefon 41 23 33 33.

På telefon kan jeg dog til tider være svær at træffe, læg derfor en besked på svareren og jeg ringer tilbage, så snart jeg kan, eller send en SMS.


Mail besvares alle dage og oftest inden for rimelig tid.

BEMÆRK: Hvis du IKKE modtager svar, kan mailen været røget i dit spamfilter eller der er oplyst forkert mailadresse.


Der tager forbehold for prisændringer, tastefejl, ændret leveringstid mv.

Hvorfor skal jeg købe et Black Polar Bear ur?Hvorfor et mekanisk ur?
Serviceinterval?


Du undgår ikke vedligeholdelse, uanset hvor dyrt et ur du køber. Man kan sammenligne det lidt med en bil, uden service begynder bilen også at køre dårlig efter en årrække. Den skal have nyt olie ind i mellem og motor skal tjekkes. Et ur uanset prisklasse skal også have nyt olie og tjekkes efter en tid!!


Et mekanisk ur består blandt andet af en række meget små tandhjul, og når olien i lejerne til de tandhjul begynder at blive gamle og træge, vil fjederen i uret ikke kunne give samme kraft fra sig, til at drive værket som når uret har nyt frisk olie. Uret vil derfor begynde at tabe mere og mere over tid.


Uret bliver serviceret hos Black Polar Bear selv. Forvent at uret skal serviceres efter cirka hver 4-6 år. Et serviceeftersyn består af: komplet adskillelse/rense/smøre/samle og justering af værket, udskiftning af evt. slidte dele, som f.eks. pakninger, krone, fjedre osv. Samt teste og regulering.

Som hovedregel skal uret ikke have eftersyn, hvis det ikke fejler noget. Går uret som det skal, er der ingen grund til at skille det ad.Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler er der 24 måneders reklamationsret.


Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Reklamationsretten bortfalder hvis uret har været åbnet af andre end Dennis, Black Polar Bear eller Black Polar Bear henviste urmagere. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget mangler eller fejl ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Jeg refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.


Skulle der mod forventning opstå fejl på dit ur bedes du kontakte Black Polar Bear pr. mail. Alle servicesager håndteres af Urmager Dennis, Black Polar Bear. Beskriv venligst i mailen fejlen så godt du kan, det kan jo være, at fejlen er ligetil.


E-mail: bpbdk@hotmail.com


Valg af lov sæt

Tvister i overensstemmelse med disse vilkår skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre prceptiv lovgivning tilsiger andet.

Ønsker du at bestille et Black Polar Bear ur? Så kan det gøres ved at trykke Her